Deveniți Francizat
Cine poate contracta o Franciză

“ECONT FOR YOU SRL” este un operator poștal, deținător al mărcii comerciale Coleto. Coleto este o societate românească de servicii de curierat, care efectuează livrări printr-o rețea de oficii amplasate în locații ușor accesibile clienților;

Coleto deține capacitatea, experiența, know-how-ul, o metodă inovativă și soluții optime pentru clienții și partenerii săi. Coleto face parte din grupul internațional de curierat ECONT, care operează din anul 2000 în Bulgaria, România şi Grecia.

Coleto este o rețea de oficii de curierat cu o dezvoltare rapidă ce oferă clienților săi o gamă variată de servicii de înaltă calitate și o abordare cu totul inovativă, necunoscută încă utilizatorilor români.

Prin proiectul de franciză dorim să asigurăm clienților un acces mai larg la serviciile de curierat pe care le oferim. Vedem astfel o oportunitate în încheierea de parteneriate cu oameni întreprinzători, dornici, care se adaptează la condiţii rapide de schimbare.

Noi oferim o viziune unică și garantăm funcționalitatea oficiilor Coleto.

Veniturile care se realizează din acest parteneriat comercial se obțin sub formă de comision a cărui valoare depinde de anumite criterii despre care puteți lua cunoștință în Contractul de reprezentanță comercială.

Procentul se aplică pe valoarea fiecărei trimiteri primite sau livrate. Fiecare dintre partenerii  noștri comerciali trebuie să efectueze serviciile pe care le oferim în conformitate cu standardele noastre de calitate. 

Candidații la parteneriatul comercial al Coleto trebuie să aibă o strategie clară de dezvoltare a pieței serviciilor de curierat în zona pe care au ales-o.

Este necesar să se fi efectuat un studiu de piaţă prealabil privind potențialii noi clienți cu care ar începe activitatea.

Scopul Coleto la deschiderea unui nou oficiu este mărirea numărului de clienți prin atragerea unora noi și nu redistribuirea celor deja existenți.

În acest mod, Coleto oferă siguranță actualilor parteneri și o oportunitate de dezvoltare viitorilor parteneri.

 

arrow
Etapele şi documentele necesare
arrow
Documente necesare pentru acceptarea Solicitantului ca Partener - Persoană Juridică
arrow
Termeni și condiții
Cerere de franciză

Pentru a verifica posibilitatea deschiderii unui oficiu al Coleto în sediul dvs., vă rugăm să ne contactaţi completând formularul de contact.

Nume*
Prenume*
E-mail*
Telefon*
Candidez pentru
Localitate
Cartier
Stradă
Spațiu propriu/ închiriat
Întrebare*

Informații complete despre programul de franciză Coleto puteți obţine la numărul de telefon: +402462215303