De la și până la oficiul Coleto
Ce reprezintă un oficiu de curierat COLETO?
COLETO este o companie de curierat care își oferă serviciile prin oficii de expediere și predare. Modelul de afaceri a fost elaborat și funcționează cu succes în câteva țări europene. Spre deosebire de curierii care efectuează livrarea de la ușă la ușă, COLETO oferă clienților săi posibilitatea să folosească oficiile noastre în momentul și locul convenabil acestora, în apropiere de birou, acasă sau în drumurile pe care le parcurg.
Obiectivul COLETO sunt serviciile rapide și calitative oferite clienților, la cel mai înalt nivel de calitate, în oficiile noastre. Clientul este în centrul întregii noastre activități
OFICIILE NOASTRE sunt amplasate la parterul clădirilor, cu acces ușor la străzile și bulevardele principale, lângă stațiile de metrou și lângă locurile de parcare, pentru confortul clienților noștri. Angajatii din rețeaua de oficii COLETO au un grad înalt de calificare, sunt amabili, zâmbitori, mereu pregătiți să depășească așteptările clienților.
Clientul poate beneficia de oportunitatea ca expedierea sa să fie ambalată de către un angajat COLETO
Clientul își poate depozita expedierea în oficiile COLETO
Clientul poate să încerce sau să testeze pachetul primit în cabina de probă/locul de testare din oficiu.
Oficiile COLETO au spații confortabile pentru clienți și Wi–Fi gratuit
Oficiile COLETO sunt dotate cu terminale POS și au un program de lucru flexibil
Beneficiile pentru clienți vin din posibilitatea de trimiteri și primire a expedierilor la momentul și în locul util pentru aceștia, fără a fi nevoie să aștepte sosirea unui curier. Acest lucru permite clienților noștri să-și organizeze timpul așa cum doresc.